Маніпуляція свідомістю або політичний піар

29 ноября 2019 г., 19:08:00   932   0

Маніпуляція свідомістю або політичний піар

7 листопада 2019 р., в численних відео сюжетах ЗМІ та в соціальних мережах була подана спотворена інформація про так зване «побиття» мешканців гуртожитку за адресою м.Київ вул. Польова, 19/8 " ТІТУШКАМИ".

Правоохоронці поводили себе також як то кажуть не по християнськи. До появи першої крові вони просто спостерігали за безладом із вікна автобусів спецпрезначенців, а потім поспішати до виконання своїх прямих обов’язків шляхом найменшого опору, взяти під арешт працівників охоронної фірми прямо з машини швидкої допомоги.   

Журналісти направили інформаційні запити до поліції, попросили коментарі у посадових людей і закликали нарешті розібратися у цій історії, крапку у якій мали поставити вже давно, згідно з вироком суду. Натомість досі одні знаки оклику, звинувачення законного власника у рейдерстві та не допущення його до будівлі., вимагання квартир у приватну власність, шантаж. І головне, люди продовжують жити в аварійному гуртожитку, жадібність настільки запаморочила їм голову, що вони навіть не розуміють що наражають себе і свої сім»ї на небезпеку.

Журналісти продовжать розслідування та пильно слідкуватимуть за ситуацією, аби у цій історії все ж перемогла Феміда. 

 

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте