Зеленський хоче миру з РФ і демонструватиме це на “нормандській” зустрічі, – Зеркаль

30 ноября 2019 г., 21:32:00   1525   0

Зеленський хоче миру з РФ і демонструватиме це на “нормандській” зустрічі, – Зеркаль

Глава держави неодноразово заявляв, що прагне досягти миру із Російською Федерацією. Саме це він і збирається демонструвати на майбутній зустрічі лідерів “нормандської четвірки”. Для Зеленського мир із Росією – це повернення усіх полонених українців, припинення вогню.

Про це в інтерв’ю розповіла українська дипломатка Олена Зеркаль, – передає “УНІАН”. Днями вона подала заяву на звільнення з посади заступниці міністра закордонних справ.

“Президент Зеленський хоче миру з Росією. Він неодноразово про це заявляв. Я думаю, всі вже побачили, що в його розумінні мир. Це припинення вогню. Це те, щоб повернулися всі наші українці, які зараз незаконно перебувають і в РФ, і в Криму. Це налагодження відносин з РФ. Це укладання нових договорів”, – наголосила вона. 

Такі прагнення глави держави Зеркаль вважає доцільними, однак має і свою думку щодо ситуації. Каже, що просто не вірить у справжність намірів президента РФ.

“Цікаво також, як ми будемо досягати цієї дружби, на яких умовах. Якщо президент Зеленський говорить про те, що ми забезпечимо територіальну цілісність і суверенітет, – то це одне. Але в мене виникають великі сумніви щодо того, що Путін погодиться на те, що Крим – не їхній”, – зауважує вона.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте