З "Слуги народу" на ТНТ вирізали жарт про Путіна – обійтися без цензури все-таки не вийшло

11 декабря 2019 г., 21:24:00   997   0

Серіал "Слуга нороду"Постер до серіалу "Слуга народу"


Ввечері у середу, 11 грудня, російський телеканал ТНТ почав показувати український серіал "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі. З першого ж епізоду зник жарт про Володимира Путіна.


У серіалі, який в Україні виходив у 2015-2019 роках, Зеленський грає чесного та принципового вчителя історії Василя Голобородька, який несподівано стає президентом і починає боротися з корупцією і олігархами, пише ВВС News Україна.


Читайте також: На сайті Кремля переплутали Зеленського і Василя Голобородька


Прем'єра серіалу на російському ТНТ відбулася через два дні після Нормандського саміту в Парижі. Серіал рекламували промороликом, що починається зі сцени, у якій Володимир Зеленський у ролі вчителя Василя Голобородька сидить на унітазі та читає журнал Time.


Головне питання, яке хвилювало багатьох глядачів серіалу в Росії, – чи буде російське телебачення його цензурувати. Судячи з першої серії, так.


Читайте також: "Заробляння на війні" припинилося?": як реагують соцмережі на трансляцію на росТБ серіалу із Зеленським у головній ролі


За сюжетом, новообраний президент Голобородько приходить обирати дорогий годинник і костюм, як йому належить за статусом, і помічник розповідає йому, що Володимир Путін носить годинник швейцарської марки Hublot (вимовляється як "хубло"). На це герой Зеленського дивується: "Путін – хубло?" Саме цей момент з версії, яку показав ТНТ, був вирізаний. Причому монтажна склейка була помітною.


Загалом у середу ТНТ має показати перші три серії "Слуги народу".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте