“Важко коментувати це шоу”: адвокат підозрюваних у справі Шеремета дав оцінку діям поліції

12 декабря 2019 г., 20:13:00   998   0

“Важко коментувати це шоу”: адвокат підозрюваних у справі Шеремета дав оцінку діям поліції

Адвокат одного із затриманих у справі про вбивство Павла Шеремета Владислава Грищенка Віталій Ковальчук заявляє про порушення прав його підзахисних, але допустив, що на записі слідчих “ймовірно голос клієнта”.

Про це повідомляє “УП”.

“Важко коментувати це шоу. Повна зневага з боку МВС до прав осіб, що фігурували на записах. Абсурдні коментарі ведучого, позбавлені логіки. Якість не всіх записів дозволяє їх коментувати, але на частині з них ймовірно голос клієнта”, – сказав адвокат.

Адвокат заявив, що має ознайомитись із записами безпосередньо. Він додав, що захист наполягатиме на проведенні відповідних експертиз. Нагадаємо, 12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Серед затриманих – колишній АТОвець Андрій Антоненко, волонтерка – Юлія Кузьменко.

Загалом у справі про вбивство Шеремета підозрюють п’ятьох людей: медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь, лікаря й волонтера Юлію Кузьменка, музиканта й добровольця Андрія Антоненка, добровольців Владислава та Інну Грищенків.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте