Квартирные махинации прокурора Евгения Антощука

12 декабря 2019 г., 20:02:14   846   0

Прокурор Одеської обласної прокуратури Антощук Євген Миколайович до минулого року користувався безкоштовною квартирою, наданої Ользі Одеською міськрадою. Це підтверджується декларацією Антощука.

Зазначена особа отримала квартиру у безкоштовне користування через начебто відсутність власного житла.

Проте, родина Антощуків має у фактичної власності будинок в котеджному містечці Дайберг за адресою Одеса вул.Новоселів 2/7.
Отже, Ольга та Євген Антощуки користуються квартирою комунальної власності по фальсифікованому документу про відсутність іншого житла.

Для підтвердження відсутності у них житла, прокурор Антощук додатково організував фіктивне переоформлення квартири матері Євгена Антощука (Світлани Григоровни Антощук) за адресою Одеса пр.Шевченко 8а кв.** на його брата.

Також, прокурор Євген Миколайович Антощук скоїв ще один злочин: не задекларував належний його родині будинок за вищевказаною адресою.

Також, зазначений прокурор скоїв ще один злочин: не задекларував дохід, подарунок чи кредит, на який придбав зазначений будинок.
Також, прокурор Євген Миколайович Антощук скоїв ще один злочин: не задекларував дохід у вигляді подарунка від міськради – права безкоштовного користування квартирою.

Цей злочин є повністю доказаним. Так, Антощук зазначив в своїй декларації право користування квартирою. Але він не зазначив в декларації вартість цього права як додатковий дохід.

Ймовірно, зазначений прокурор скоїв ще один злочин: отримав дохід, на який ним придбано будинок, у незаконний спосіб – з огляду на явну неспіврозмірність вартості будинку та зарплати прокурора Антощука та його жінки (згідно декларації Євгена). В деклараціях Антощука відсутня інформація про отримання ним подарунку або кредиту, які пояснювали би походження коштів на придбання будинку.
Нестача офіційно отриманих грошей на придбання будинку тим більше помітна, що цього року прокурор Євген Антощук придбав та задекларував третю машину, що вочевидь не відповідає офіційним статкам його родини.

Ймовірно, прокурор Антощук також скоїв ще один злочин: незаконну приватизацію комунального майна, а саме – приватизацію наданої Антощукам квартири за відсутності законних підстав для володіння їю.

Перелічені факти свідчать щонайменше про порушення правил прокурорської етики, та ймовірно, свідчать про скоєння родиною прокурора Антощуків низки злочинів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте