У «Слузі народу» пожалілися, що Тимошенко перехопила їхню ініціативу

18 декабря 2019 г., 17:18:00   974   0

У «Слузі народу» пожалілися, що Тимошенко перехопила їхню ініціативу

Сьогодні, 18 грудня, у парламенті заговорили про створення ТСК щодо вчорашніх сутичок під ВРУ.

Пропозицію створити Комісію озвучила з парламентської трибуни Юлія Тимошенко. «Фракція «Батьківщина» вимагає створення ТСК щодо побиття людей вчора біля Верховної Ради», – наголосила вона.

Ідею щодо створення ТСК підтримали і у «Слузі народу». «Ми почули питання від «Батьківщини», що вчора сталося, люди обурені і так далі. А я запропонував особисто створити Тимчасову слідчу комісію з розслідування вчорашніх подій, там постраждали 17 поліцейських, 2 громадські активісти чи цивільні, тому всі підтримали», – повідомив голова пропрезидентської фракції Давид Арахамія. 

Арахамія розповів, що Юлія Тимошенко увійде до складу ТСК.

Як вдалося з’ясувати ІНФОРМАТОРу, у «Слузі народу» залишилися невдоволеними, що Тимошенко перехопила їхню ініціативу щодо створення ТСК. Це випливає із внутрішньофракційної переписки «слуг народу», яку нашому кореспонденту вдалося сфотографувати на телефоні народної депутатки Галини Третьякової.

Після виступу Тимошенко Богдан Яременко написав у закритому чаті «Слуги народу»: «Ось і Юля ТСК захотіла».

Колега по фракції Олександр Кабанов відповів йому риторичним запитанням «А що неочевидно було?», маючи на увазі, що Тимошенко у будь-якому випадку не опустила б нагоди «хайпанути» на створенні ТСК щодо побиття людей під Радою.

Така поведінка лідера «Батьківщини» обурила голову партії «Слуга народу». Олександр Корнієнко відписав однофракційцям: «Та це вона (Тимошенко, – ред.) наше ж ТСК і захотіла, причому його очолити».

В об’єктив камери нашого кореспондента також потрапив фрагмент тексту, надісланого у чат «слуг народу», дуже схожий на «темник»:

«<…> Йдеться про (ймовірний) зв’язок між політичними силами і неформальними силовими підрозділами, що є загрозою національній безпеці і державному суверенітету. Парламенту логічно на це реагувати паралельно із правоохоронними органами, які за визначенням не можуть втручатися у політику і робити політичних висновків».

Вочевидь, це роз’яснення, яку позицію «слуги народу» мають займати щодо вчорашніх сутичок під стінами ВРУ. Членам пропрезидентської фракції пояснюють, що позиція парламенту має синхронізуватися із заявами правоохоронних органів.

Фото – Роман Пєтушков

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте