Фігурант справи Гандзюк Ігор Павловський всьоме не прийшов до суду

20 декабря 2019 г., 21:27:00   707   0

Фігурант справи Гандзюк Ігор Павловський всьоме не прийшов до суду

Фігурант справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський всьоме не зʼявився на засідання суду в Одесі.

Про це в коментарі theБабелю повідомила адвокат Ольга Веретільник, яка представляє інтереси батька активістки Віктора Гандзюка.

«Так, він не зʼявився на суд в Одесі, обґрунтувавши це тим, що він подав клопотання про визначення підсудності для того, щоб цю справу передали назад у Херсон. Але до Верховного суду, який розглядав клопотання про визначення підсудності, він теж не зʼявився», — зазначила адвокат. 

Вона додала, що за порушення судового процесу Павловському може загрожувати штраф, проте наразі суд в Одесі чекає офіційного підтвердження від Верховного суду про неявку підозрюваного на засідання.

«Є невеликий штраф, передбачений КПК. Також я говорила судді про те, що він може застосувати привід, але суддя вирішив дочекатись офіційної відповіді Верховного суду про те, що Павловського справді не було на засіданні. Мої слова та відеодокази — це не достатній доказ. А ще можна просити запобіжний захід обрати Павловському», — наголосила Веретільник.

Адвокат також висловила кілька версій щодо причин, чому Павловський хоче змінити підсудність справи: «По-перше, він може просто тягнути час. По-друге, в Херсоні в нього можуть бути свої звʼязки».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте