Геращенко та Луценко “поцапалися” у мережі

23 декабря 2019 г., 23:35:00   1596   0

Геращенко та Луценко “поцапалися” у мережі

Нардеп від партії “Європейська солідарність” Ірина Геращенко та колишній генеральний прокурор Юрій Луценко, які досі були ідейними колегами, побили горщики.

Про це свідчить пост у соціальній мережі Facebook колишнього віце-спікера парламенту. “Обнадійливі новини після відеоконференції гуманітарної підгрупи.

Сподіваємося, що до нового року вдасться витягти наших заручників. Й праві учасники переговорної групи, які закликають зараз всіх витримати паузу. Це час, коли будь-яке зайве слово може завадити.

Це дуже чутлива і делікатна тема. Особливо в ці дні варто подумати про родини заручників, які кілька років чекають звільнення. Тому – тримаємо кулаки і бажаємо нашій переговорній групі, щоб все вдалося. Чекаємо наших вдома, – написала Ірина Геращенко у Facebook.

Але колишній генпрокурор Юрій Луценко не залишив допис політика без коментарів. Він підкреслив, що обмін може стосуватися так званих “бeркутівців”, яких наразі поступово відпускають на волю. Цікавим є той факт, що і Ірина Геращенко, і Юрій Луценко, є представниками однієї політичної сили – партії колишнього президента Петра Порошенка “Європейська солідарність”.

Дивно, що їх позиція щодо звільнення полонених виявилася різною. Нагадаємо, тристороння контактна група у Мінську домовилася про обмін полонених у форматі «усіх встановлених на усіх встановлених».


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте