Під посольством РФ у Києві показали “Путіна з казками”

24 декабря 2019 г., 21:08:00   1540   0

Під посольством РФ у Києві показали “Путіна з казками”

У Києві під посольством РФ в Україні активісти “КримSOS” провели вже 42-у рахунком акцію з вимогою розслідувати насильницькі зникнення людей в окупованому Криму.

Про це у вівторок, 24 грудня, інформує “Крим.Реалії”. Акція називалася “Казки Путіна про насильницькі зникнення в Криму для всього світу”. “

Ми хотіли б звернути вашу увагу і нагадати про те, що Росія і особливо президент Росії Володимир Путін в публічному просторі ніколи не визнають, що окупація Криму спричинила велику кількість проблем і порушень прав людини.

Особливо це відчувається, коли російські представники виступають на міжнародних майданчиках і розповідають про казкову, альтернативну реальність”, – говорить координатор громадської організації “Крим SOS” Денис Савченко, який вів акцію. Під час акції людина в масці російського президента сиділа біля новорічної ялинки і роздавала умовним представникам інших країн “подарунки” у вигляді дезінформації про Крим.

За словами Савченка, 42-га щомісячна акція біля стін російського посольства була присвячена двом зниклим в окупованому Криму кримським татарам Арлену Терехову і Руслану Ганієву. За даними “КримSOS”, з моменту анексії Криму Росією на півострові зникли 43 кримчанина, 15 – досі вважаються зниклими безвісти.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте