В «ЛДНР» підняли «хай» через рішення суду по екс-беркутівцям

24 декабря 2019 г., 22:14:00   930   0

В «ЛДНР» підняли «хай» через рішення суду по екс-беркутівцям

Представники членів незаконних збройних формувань звинуватили Україну в порушенні угод з обміну утримуваними особами. Про це заявила так звана «омбудсмен» Дар’я Морозова на своїй сторінці в Facebook.

Така її реакція пов’язана з тим, що суд Святошинського району в Києві залишив під вартою трьох колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут», які підозрюються в розстрілі учасників Майдану на вулиці Інститутській в Києві 20 лютого 2014 року.

Члени НВФ в особі Морозової, вважають, що, українська сторона в односторонньому порядку змінила списки і «викреслила утримуваних прихильників невизнаної республіки з обмінного процесу», а такі дії «наводять на думку про свідому спробу зриву обміну утримуваними особами».

Насамкінець вона підкреслила: «Ми твердо наполягаємо на виконанні Україною всіх гарантій, прописаних в Мінському форматі і в підсумковому комюніке «нормандської четвірки». Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Києв має намір передати на окуповані території України в процесі обміну полоненими екс-беркутівців, яких звинувачують в тяжких злочинах на Майдані.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте