Аукціон на видобуток нафти виграв топ-посадовець, який прописаний у квартирі із Зеленським

26 декабря 2019 г., 17:20:00   921   0

Аукціон на видобуток нафти виграв топ-посадовець, який прописаний у квартирі із Зеленським

30 жовтня фірма ТОВ «Надра Карбон» виграла електронний аукціон на видобуток нафти і газу у Сватівському районі Луганської області — Західнотокарсько-Краснянська ділянка.

Про це у своєму блозі повідомив Володимир Ар’єв.

Та як свідчать документи, в аукціоні взяли участь лише два учасника, які в трьох раундах навіть не спробували поборотися один з одним і підвищити ціну. Незважаючи на фіктивність “аукціону”, право на розробку нафтогазоносної площі продали за ціною хай і дорогого, але автомобіля. Лише на 5 тисяч доларів дорожче початкової ціни. Ця сума в межах грошових потоків у газонафтовидовному бізнесі є сміховинною. 

Переможець торгів — ТОВ «Надра Карбон» належить Павлу Загороднюку через його кіпрську фірму TUTKOVSKY PLC. Павло Загороднюк — батько чинного міністра оборони.

Другий учасник — ТОВ «Дашава» належить Василю Кривобоку, який зареєстрований в будинку на Героїв Сталінграда 6б, де також прописаний і президент Зеленський. Син Кривобока, Юрій, у 2017 в пресі називався як найбагатший, згідно з е-декларацією, працівник генпрокуратури.

Старші Загороднюк і Кривобок до квітня цього року були членами наглядової ради ПрАТ «Група Надра». Після перереєстрації групи компаній в офшори, вони всі вийшли в один день з складу цієї наглядової ради у зв’язку з припиненням її існування і, ймовірно, увійшли в склад засновників компанії TUTKOVSKY PLC.

«Тобто, аукціон має всі ознаки ФІКТИВНОСТІ через можливу змову обох пов’язаних між собою учасників. Тому і ціна протягом «торгів» не змінилась ні на копійку. НАБУ має негайно відкривати кримінальне провадження і перевірити, чи ця схема намахування держави була єдиною. Всі матеріали готовий передати», – заявив Ар’єв.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте