Рідні Героїв Небесної сотні пропонують замість "беркутів" обміняти Портнова на полонених українців

28 декабря 2019 г., 23:48:00   1014   0

Рідні Героїв Небесної сотні пропонують замість "беркутів

ГО Родини "Небесної сотні" обурені бездіяльністю правоохоронних органів, які не проявляють жодної реакції на дії, що містять ознаки кримінальних злочинів - погрози, залякування учасників Революції Гідності - з боку представників режиму Януковича

Рідні Героїв Небесної Сотні обурені бездіяльністю правоохоронних органів, які не проявляють жодної реакції на дії, що містять ознаки кримінальних злочинів - погрози, залякування учасників Революції Гідності - з боку представників режиму Януковича.

Про це йдеться у заяві ГО Родини "Небесної Сотні".

"Така бездіяльність Нацполіції і ГПУ викликає запитання: невже керівництво цих органів забули, за що і проти чого збирався Майдан? Невже будуть терпіти хизування одіозного Портнова, який після масових вбивств його поплічниками наших рідних утік з країни, піджавши хвіст, а зараз осмілів до того, що роздає правоохоронцям доручення і прорікає реванш? 

Якщо нашим правоохоронцям відомо слово «честь», цим збиткуванням з пам‘яті наших рідних треба покласти край. Треба виключити із списку на обмін беркутівців, а натомість включити у цей список Портнова. Вимагаємо негайної правової реакції на погрози і антидержавну діяльність Портнова.

Замість беркутів обміняти Портнова на полонених громадян України яких утримує країна агресор - Росія", - пропонують рідні Героїв Небесної Сотні.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте