Загарбники й далі мінують дороги в ОРДЛО

18 сентября 2020 г., 16:16:00   1010   0

Російські окупанти й колаборанти продовжують мінувати автошляхи на окупованих територіях Донеччини та Луганщини


Зазначене разом із іншими порушеннями умов так званого "перемир'я зафіксувала СММ ОБСЄ, повідомляє пресцентр Об'єднаних сил.


Читайте також: У пріоритеті в Зеленського й Ко – подоба миру, а не можливість зберегти повагу своїх народу й армії


Так, 13 вересня безпілотник спостерігачів помітив 14 протитанкових мін, установлених поперек автошляху поблизу Саханки Донецької області.


Також вісім протитанкових мін, установлених в один ряд поперек автошляху, і 20 протитанкових мін, установлених нещільними групами на східній та західній смугах руху цього ж автошляху, зафіксували біля Веселої Гори на Луганщині.


16 вересня у Веселому Донецької області спостерігачі вперше побачили шість фрагментів боєприпасів, із них чотири оцінили як металеві труби від реактивних снарядів реактивної системи залпового вогню (РСЗВ; БМ-21 "Град", 122 мм), а два – як хвостові стабілізатори 120-мм мінометних мін.


Читайте також: Біля Шумів підірвалися полковник і прессекретар бригади


Українська сторона СЦКК наголосила, що "викладені факти чітко вказують на порушення Мінських угод і досягнутих 22 липня 2020 року домовленостей щодо заходів із посилення режиму припинення вогню".


"Російсько-окупаційні війська і надалі систематично нехтують режим припинення вогню та вкотре збільшують мінні поля, розміщують боєприпаси в житлових масивах, чим наражають на небезпеку мирних жителів Донбасу", – підкреслили у штабі.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте