Під час зйомок репортажу про кандидата на Одещині побили журналіста Варшанідзе. Він заявляє, що нападники – представники ОПЗЖ

18 октября 2020 г., 19:14:00   1292   0

Під час зйомок репортажу про кандидата на Одещині побили журналіста Варшанідзе. Він заявляє, що нападники – представники ОПЗЖ

У суботу, 17 жовтня, в селищі Великодолинське Овідіопольського району Одеської області зловмисники побили головного редактора місцевого ЗМІ Романа Варшанідзе, який робив репортаж, коли він приїхав на зустріч з кандидатом.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

“Під час зйомок репортажу троє невідомих завдали головному редактору місцевого видання тілесні ушкодження у вигляді забоїв м’яких тканин і струсу мозку. Постраждалого доставили в лікарню, йому надана медична допомога”, – йдеться в повідомленні. Зазначається, що те, що сталося, кваліфіковано як загроза або насильство щодо журналіста, порушено провадження у ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво за цим фактом здійснюється Іллічівською місцевою прокуратурою. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, які вчинили зазначене правопорушення, додали в поліції. Сам постраждалий-головний редактор місцевого ЗМІ “Альтернатива Орг.” Роман Варшанідзе заявив, що на нього напали представники ОПЗЖ, коли він приїхав на зустріч з кандидатом на пост голови Великодолинської селищної ради Юрієм Нікітінським.

Він стверджує, що силу застосувала охорона кандидата, під час побиття у Варшанідзе також відібрали камеру, на яку він намагався зняти інцидент. У коментарях під вчорашнім постом Варшанідзе про побиття багато хто підтримує його позицію, але є і люди, які стверджують, що він міг сам спровокувати конфлікт. Поліція розбирається в ситуації і встановлює особи всіх учасників бійки.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте