ВР заслухає Степанова про вакцини та спробує відтермінувати встановлення лічильників газу

05 марта 2021 г., 11:16:00   1212   0

ВР заслухає Степанова про вакцини та спробує відтермінувати встановлення лічильників газу

Верховна Рада України у п'ятницю, 5 березня, розгляне низку законодавчих ініціатив та заслухає звіт представників уряду щодо кампанії з вакцинації від COVID-19 в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВР.


Деталі


Так, година запитань до уряду сьогодні присвячена виконанню плану вакцинації населення України від коронавірусної хвороби COVID-19.


У понеділок на погоджувальній раді нардепи визначилися, що хочуть заслухати з цього питання міністра охорони здоров’я Максима Степанова.


Також на порядку денному до другого читання – законопроект № 4248-1 щодо перегляду термінів встановлення споживачам лічильників природного газу. Документ серед іншого передбачає продовження кінцевих термінів встановлення індивідуальних лічильників для населення до 1 січня 2023 року.


Інші питання


Нардепи планують сьогодні розглянути законопроект № 4290, який передбачає можливість тимчасового покладення обов’язків голови місцевої державної адміністрації на керівника апарату місцевої державної адміністрації, а у разі його тимчасової відсутності – на заступника керівника апарату, а у разі відсутності такої посади – на керівника самостійного структурного підрозділу апарату місцевої державної адміністрації за обов’язковим інформуванням Офісу Президента та Кабміну.


На порядку денному до першого читання проект закону № 3602, який пропонує не поширювати електронне декларування на членів органів адвокатського самоврядування.


Законопроекти, які планують розглянути у першому читанні:


  • про мультимодальні перевезення;
  • про публічні консультації;
  • щодо забезпечення рівноправності громадян;
  • про внесення зміни до статті 121 Кодексу цивільного захисту України;
  • щодо додаткових гарантій прав педагогічних та науково-педагогічних працівників під час дії карантину або обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби.

Законопроекти, які планують розглянути у другому читанні:


  • про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про розвідку";
  • про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги".

Доповнення


Як повідомляв УНН, Верховна Рада напередодні провалила голосування в першому читанні проекту закону № 4335 “Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї”, який серед іншого передбачав легалізацію обігу короткоствольної вогнепальної зброї.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте