Нацкорпус готує акцію під Офісом президента проти «зачистки» громадянського суспільства

11 августа 2021 г., 21:18:00   1030   0

Нацкорпус готує акцію під Офісом президента проти «зачистки» громадянського суспільства


В суботу, 14 серпня, о 13:00 Національний корпус вийде на акцію протесту під Офіс президента проти наміру влади провести масштабну зачистку проукраїнського громадсько-політичного поля перед здачею національних інтересів. Про це повідомляє telegram-канал Нацкорпусу.

На думку активістів, влада проводить репресії, політичні переслідування, дискредитацію націоналістичного руху, аби активна патріотична спільнота не заважала владі здавати національні інтереси. «Зеленський розуміє, що ми – патріоти, ветерани, націоналісти – не дамо йому піти на зрадницькі умови та здати державні інтереси України. Аби розв’язати руки, влада репресує активний пласт суспільства, тих, хто першими стає на безкомпромісний захист країни. Репресії проти Азовського руху – це лише початок. Такий план влада має на всю проукраїнську опозицію», — йдеться в повідомленні.

Активісти закликають всіх небайдужих українців вийти на акцію, аби висловити владі вимоги: відмовитись від домовленостей, які зраджують національні інтереси держави. Зокрема, від імплементації так званої формули Штайнмаєра, яка передбачає проведення виборів під дулами автоматів і легітимізацію влади бойовиків, та від подачі води в Крим, поки він не буде деокупований

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте