Зеленський використовує силовиків для боротьби з опозицією, а не проти окупанта, – Парубій

02 декабря 2021 г., 21:48:00   1283   0

Зеленський використовує силовиків для боротьби з опозицією, а не проти окупанта, – Парубій

Президент України Володимир Зеленський робить Україну залежною від країни-агресора Росії і використовує силовиків для боротьби з опозицією, а не проти окупанта.

Про це сказав народний депутат з фракції “Європейська Солідарність” Андрій Парубій з трибуни парламенту.

Він нагадав, що вісім років тому в ніч на 30 листопада 2013 року беркутівці по-звірячому побили у Києві студентів і це стало переломною подією для кожного свідомого українця.

“І Україна повстала. Українці продемонстрували, що мають гідність, шанують свободу. Що вони за Україну, а не за президента”, – сказав він.

Андрій Парубій розповів, що пам’ятає ніч на 1 грудня на Михайлівській площі, як з усіх куточків України люди їхали на Майдан.

“1 грудня мільйон українців рушили на Майдан, повернулися на Майдан. І незважаючи на те, що нас били і вбивали, ми змогли перемогти злочинний і зрадницький режим Януковича. Бо ми були за Україну, а не за президента”, – підкреслив депутат.

“А після того майданівці, бійці Самооборони Майдану прямо з Майдану пішли на фронт захищати Україну від російських окупантів і їхніх найманців. Захищати Україну, щоб тут могли проводитись демократичні вибори, щоб могла розвиватися демократична українська держава, щоб владу обирали на вільних виборах і влада усвідомлювала свою відповідальність перед українським народом”, – додав Парубій.

“Але, на жаль, в Україні знову біда, бо влада знову через вісім років після Майдану використовує силові структури не проти агресора, а проти українських волонтерів, воїнів, журналістів, патріотичної опозиції”, – зазначив він. “Біда, бо найвище керівництво держави покриває і відпускає путінських вбивць і зриває операцію по вагнерівцям. Біда, бо президент України принижує наших розвідників, ставить під удар їхнє життя, безпеку їхніх сімей.

Біда, що через вісім років війни Україна стала знову тотально залежною від Росії у стратегічному ресурсі – енергоносіях”, – підкреслив представник “Європейської Солідарності”.

“Зеленський сьогодні є бідою України. Українці не допустять, щоб ви розвалили державу. Надто високу ціну ми заплатили за нашу незалежність. Ми українці, ми маємо гідність, ми шануємо нашу свободу і незалежність. Ми – за Україну, не за президента”, – наголосив він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте