Делегація експертів із протиповітряної оборони США працювала в Україні протягом тижня

08 декабря 2021 г., 19:08:04   1100   0

Задля подальшого розвитку взаємосумісності до України вкотре прибула делегація представників США. Насамперед експерти з протиповітряної оборони США вивчали та обговорювали проблемні питання в системі протиповітряної оборони держави, пише armyinform.com.ua.

Візит американських партнерів тривав тиждень. За цей час іноземні колеги відвідали не лише Командування Повітряних Сил ЗСУ, а й безпосередньо попрацювали в авіаційних підрозділах, зенітно-ракетній бригаді, радіотехнічних підрозділах, операційному командуванні, командних центрах. Вивчали ситуацію на місцях, спілкувались із керівництвом військових частин та військовослужбовцями, що несуть бойове чергування в системі ППО.

Представники Командування Повітряних Сил ЗС України зауважують, що візит партнерів США є свідченням беззаперечної підтримки України в боротьбі з агресором.

— Продемонстрували реальний стан справ та визначили напрямки, які найбільш гостро потребують військово-технічної допомоги США, — прокоментував Олещук. Наявними силами та засобами ми здатні організувати систему протиповітряної оборони, але парк авіаційного озброєння, який є у нас в державі потребує серйозного оновлення.

Під час робочої зустрічі українські фахівці продемонстрували іноземним колегам не лише наявні прогалини, де не обійтись без підтримки союзників, а й сильні сторони, до прикладу, новітнє радіолокаційне озброєння.

Після фінального традиційного обміну сувенірами українські фахівці висловили сподівання, що візит принесе конкретні практичні результати.

The post Делегація експертів із протиповітряної оборони США працювала в Україні протягом тижня first appeared on Регион Киев Медиа.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте