Вбивство у більярдному клубі Одеси: суд відправив у СІЗО кілера, що помстився за смерть злодія в законі "Лоту Гулі"

07 января 2022 г., 22:40:00   1103   0

Вбивство у більярдному клубі Одеси: суд відправив у СІЗО кілера, що помстився за смерть злодія в законі "Лоту Гулі

Приморський районний суд Одеси задовольнив клопотання правоохоронців щодо безальтернативного взяття під варту 45-річного уродженця міста Фюзулі, громадянина Азербайджанської Республіки Шахруддіна Гулієва, який напередодні Нового року в приміщенні більярдного клубу "Арена" застрелив одного та поранив іншого відвідувачів закладу.

Відповідне рішення, повний текст якого 4 січня 2022 року було оприлюднено у відкритій частині судового реєстру, ухвалив слідчий суддя Віктор Попревич.

Йдеться про криваві події, які розгорнулися на вулиці Посмітного пізно ввечері 28 грудня 2021 року. Згідно свідченням очевидців, тоді до VIP-зали більярдної увійшов Гулієв, який відпочатку вдавав свій нетверезий стан.

Роздивившись навколо, достойник побачив всередині компанію з 4 осіб, серед учасників якої вирізнявся його поважний співвітчизник - 65-річний кримінальний авторитет Назір Алієв, що грав у доміно. Знаходячись у дверному пройомі Гулієв вихопив пістолет марки "Luger" та відкрив вогонь.

Згідно версії слідства, спочатку стрілець поцілив у руку одному з приятелів Алієва, а в подальшому - здійснив не менше 8 пострілів в груди та голову Назіра Байрам Огли. Після цього кілера скрутили працівники більярдного клуба, які викликали на місце подій правоохоронців.

(Шахруддін Гулієв)

За гарячими слідами Шахруддіну Гулієву було висунуто підозру в уимсному вбивстві свого співвітчизника (ч.1 ст.115 КК України) та закінченому замаху на життя ще одного чоловіка (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 КК України).

Що ж стосується його жертв, то пораненого відвідувача "Арени" доправили до Військового-медичного клінічного центру Південного регіону, де йому було надано невідкладну медичну допомогу. Доля Назір Алієва виявилася фатальною - авторитет, якого влітку 2016 року разом із іншими гостями затримували поліцейські під час святкування дня народження "злодія в законі" Володимира Дрібного ("Полтава") в одеському ресторані "Хижина", помер на місці.

(Назір Алієв)

Вважається, що в Південній Пальмірі загиблий авторитет представляв інтереси етнічного угруповання та був довіреною особою вбитого у серпні 2020 року в Туреччині Надира Саліфова, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Лоту Гулі"/"Гулі".

Більше того - згідно однієї з версій, Алієв знаходився в Анталії в момент розстрілу кримінального генерала. Нібито за вказівкою Назіра Байрам Огли відпустили охорону "Гулі" напередодні замаху.

Мовляв, коли про це довідався Шахруддін Гулієв, то пообіцяв помститися "зраднику". Кілька місяців він вистежував Алієва, а коли відшукав у Одесі - вихопив зброю та застрелив співвтічизника.

detective-info

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте