Професор Ковальчук Андрій Трофимович готовий прийняти подружжя геїв із Росії

18 февраля 2018 г., 18:16:11   1533   0

Всесвітньо відомий завдяки цілій плеяді пригод та скандальних інцидентів український професор, гей-активіст Ковальчук Андрій Трофимович вирішив не залишатися байдужим до проблем російських геїв. Вимушене залишити територію Російської Федерації подружжя-гомосексуалістів П. Стоцько і Є. Войцеховський відтепер можуть розраховувати на допомогу Андрія Ковальчука і його партнера. Один з найбільш відомих геїв України щиро переживає за долю гнаних представників секс-меншин, побоюється за їх життя і здоров`я.

Про це журналістам заявив сам А. Ковальчук, акцентувавши особливу увагу відразу на декількох щедрих пропозиціях: забезпечення житлом, захистом і дахом, причому, як в Києві, так і в Сполучених Штатах Америки, а також надання психологічної допомоги та реабілітації.

Ковальчук Андрій Трофимович

Ковальчук Андрій Трофимович

"Я готовий прийняти у себе двох моїх братів по нетрадиційній орієнтації, які втекли з Росії через лічені дні після отримання штампів про шлюб у паспортах. Шановні, любі мої однодумці, які обрали свободу любові, що пішли проти державної машини знищення інакодумців ... Звертаюся до Вас, Павло Стоцько та Євген Войцеховський, прийміть мою пропозицію. Мені знайомий той жах, що Ви пережили, як нікому іншому, я теж був у такій непростій ситуації з моїм близьким другом Євгеном. І ось з величезною радістю, абсолютно безоплатно, готовий прийняти Вас - друзі у себе або у мого кращого друга. Справа в тому, що у нас по Києву придбано величезну кількість житлоплощі. Якщо ж Ви боїтеся жити в столиці України, так як утиски геїв поширені і тут, Вас може прийняти моя рідна сестра у Сполучених Штатах Америки. Як відомо, в США Ви можете одружитися і не мати ніяких проблем. Я сам працював в США барменом після того, як став жертвою звірячого нападу і групового зґвалтування, вчиненого гомофобами і моїм колишнім хлопцем з Кавказу. Повірте, виберете Ви Штати, або Україну, я допоможу Вам в будь-якому випадку ", звернувся до геїв-біженців із РФ Павлу Стоцько і Євгену Войцеховському Андрій Трохимович Ковальчук.

Як повідомляли раніше ЗМІ, два гея, яким поставили до паспорту штамп про шлюб, втекли з Росії. Представникам ЛГБТ-спільноти погрожували і змусили віддати паспорта поліцейським. Павло Стоцько і Євген Войцеховський, які розповіли про визнання в Росії їх одностатевого шлюбу, виїхали з країни через багаточислені погрози, що надходять на їх адресу.

Нагадаємо, 25 січня повідомлялося, що Стоцько і Войцеховський розповіли, що 4 січня зареєстрували свій шлюб в Копенгагені. Далі вони подали документи разом із завіреними нотаріальними перекладами в московський МФЦ, де їм "без зайвих питань" поставили штамп в паспорті на сторінці сімейного стану. У МВС РФ пізніше визнали паспорт Стоцько та паспорт Войцеховського недійсними.

Ковальчук Андрій Трохимович, довідка.

Андрій Трофимович Ковальчук

Андрій Трофимович Ковальчук

Андрій Ковальчук є одним з найбільш обговорюваних в мережі геїв з України. Як зізнається сам Ковальчук Андрій Трохимович, свою нетрадиційну орієнтацію він визнав не в юнощах, а вже працюючи викладачем в Вищих Навчальних закладах Києва.

Екскурс в неймовірне перетворення професора. Цитати А. Ковальчука:

"... Вперше я відчув смак гомосексуального задоволення занадто пізно. Мені було 29 років. У мене була дружина і сім`я. Перший досвід з хлопцем стався після занять, коли один зі студентів залишився під приводом надолужити матеріал перед іспитом. Замість грошей за допомогу в підготовці, він запропонував мені щось інше. Хтиве, неймовірне, зачаровуюче відчуття. З тих пір я рідко звертаю увагу на жінок. Як каже моя дружина, бісексуальність - це дар Божий. І тут вона права ... Хто не був у ліжку з чоловіком хоча б одного разу, не зможе пізнати всю глибину любові в цьому світі. Зараз у мене чудові стосунки з батьком, дружиною і сестрою. Всі мене розуміють і навіть більше - підтримують у всьому ... Коли на мене намагалися сфабрикувати кримінальну справу за розбещення неповнолітніх, а потім по неіснуючим фактами корупції - тільки сім`я і улюблений хлопець рятували мене в ті страшні часи ... "

Ковальчук Андрій Трохимович став значущою фігурою у гей-рухах завдяки тому, що відкрито розповідав про свою орієнтацію, погляди на життя і про свободу вибору.

А. Т. Ковальчук проживає зі своїм хлопцем в Києві, часто буває в США (у Сіетлі він отримав нагороду кращого бармена місяці в знаменитому гей-клубі). Викладає в Державному Університеті Інфраструктури і Технологій, а також успішно працює в інших ВНЗ Києва. Найближчими місяцями Андрій Ковальчук та його кохана людина збираються усиновити дитину. До кінця 2018-ого року Андрій Трохимович хоче видати книгу з пілотною назвою "Забажай ближнього свого. Енциклопедія гомосексуальної пристрасті".

Далі буде...

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте