Прокурор Матіоса дозволив полковнику армії заплатити маленький штраф замість сісти в тюрму за хабарництво

12 апреля 2018 г., 05:40:18   1116   0

Службовець Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України Євген Усков засуджений до 25,5 тис грн штрафу за зловживання впливом. Про це свідчить вирок Солом’янського райсуду Києва від 13 березня.

У серпні 2017 року начальник відділу цивільного захисту та екологічної безпеки управління планування РХБ захисту Єсген Усков в ході особистої зустрічі з представником ПП «Валдай Еко Плюс» повідомив, що він за $4 тис вплине на командування Повітряних Сил ЗСУ щодо прийняття рішення про погодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини А1469 (м. Канатове, Кіровоградська обл.) з метою встановлення сформованих осередків імовірного нафто-хімічного забруднення та визначення напрямків та стратегії проведення природовідновлювальних заходів приватним підприємством «Волдай Еко Плюс» за наукового супроводу Інституту геологічних наук НАНУ.

У подальшому суму неправомірної вигоди зменшили до $3 тис. Усков отримав ці гроші 17 жовтня у Києві.

12 березня Усков уклав угоду про визнання винуватості із прокурором військової прокуратури Дарницького гарнізону Фрунзе С.В. Угоду затвердила суддя Солом’янського райсуду А.С.Захарова.

Дій Ускова кваліфіковано за ч. 2 ст. 369-2 КК України. Відповідно до затвердженої судом угоди, Усков засуджений до 25500 грн штрафу, без позбавлення права займати посади протягом певного періоду.

Засновником і директором ПП «Волдай Еко Плюс», що зареєстроване у с. Прилуки Чернігівської області, є Олександр Єременко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте