У Рівному взяли під варту двох підозрюваних у розбійному нападі на працівницю аптеки

20 июня 2021 г., 23:52:00   1022   0

У Рівному взяли під варту двох підозрюваних у розбійному нападі на працівницю аптеки

За результатами проведених розшукових заходів, 18 червня, поліцейські викрили та затримали в Хмельницькому ще одного співучасника злочину — 36-річного рівнянина. Його та 34-річного дубенчанина заарештували.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, близько п’ятої години ранку 16 червня вони звернулися до працівниці аптеки на вулиці Дубенській із проханням надати першу медичну допомогу. Оскільки нога в одного із них була у крові, 19-річна провізорка впустила їх у приміщення. Утім, погрожуючи їй ножем, чоловіки заволоділи грошовими коштами в сумі майже 18 тисяч гривень та втекли.

Одного із них працівникам Рівненського районного управління поліції вдалося розшукати та затримати за кілька годин. Іншого — 36-річного жителя Рівного поліцейські виявили у Хмельницькому.

Слідчі Рівненського районного управління поліції затримали його у порядку статті 207 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловік пояснив, що після скоєного злочину поїхав на Хмельниччину до знайомих.  Рівнянин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки, шахрайство та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, обом зловмисникам уже повідомлено про підозру.

Сьогодні, 18 червня, Рівненський міський суд задовольнив клопотання слідчої та обрав обом підозрюваним запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте