В Киеве задержали Саакашвили

12 февраля 2018 г., 15:55:32   1533   0

1512991323-3509-miheil-saakashviliВ Киеве арестовали Михеила Саакашвили. Об этом сообщил в соцсети политтехнолог Сергей Гайдай.
«Только, что в ресторане «Сулугуни» в Музейном переулке задержали Михеила Саакашвили люди в масках и с надписью «Государственная пограничная служба». Увезли в неизвестном направлении», — написал Сергей Гайдай.
На фб странице РНС появилось следующее сообщение:
«В Борисполі лідери РУХ НОВИХ СИЛ вимагають інформації від прикордонників щодо місця перебування Mikheil Saakashvili, якого спецпризначенці викрали напередодні.

Лідери РНС нардеп Юрій Дерев’янко, David Sakvarelidze та Olha Halabala вимагають поспілкуватись з керівником прикордонної служби в «Борисполі» та отримати інформацію щодо місця перебування Саакашвілі.

На Михайла оголосили полювання і полювання на майбутнє українців. Петро Порошенко поставив завдання, щоб до 18 лютого, коли відбудеться МАРШ ЗА МАЙБУТНЄ, Саакашвілі не було в країні.

«Весь адмінресурс був спрямований на це. Така велика кількість спецпризначенців, таке враження, що вони вже всіх злочинців в країні викрили і їм більше немає чого робити як тут стояти» — каже Сакварелідзе.

«Правоохоронні органи не дають жодних пояснень, ні СБУ, ні поліція, ні прикордонники. Ми бачили як вже викрадались соратники Саакашвілі з мішками на головах. Саакашвілі має статус особи, яка просить додаткового захисту, і це забезпечує йому право перебувати в Україні», — каже Дерев’янко.»


По материалам: gazeta.ua

Читайте также: Украинской инфраструктуре помогут деньгами

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте