Несколько вооруженных преступлений в Одессе (ВИДЕО)

11 июля 2017 г., 16:42:01   929   0

Вчера, 10 июля, в Суворовском районе Одессы произошло два криминальных происшествия.

Об этом сегодня, 11 июля, на своей странице в Facebook сообщил советник облполиции Руслан Форостяк.

«Давній конфлікт між громадянами, що випадково зустрілись в районі «Сіті Центру» призвів до сутички, в результаті якої один громадянин застосував пістолет «Флобера» до іншого, по факту даного правопорушення відкрито впровадження за ознаками ст. 125 ККУ, особи встановлені та надають пояснення», — рассказал советник.

Этим, в уже печально известном районе Одессы, не ограничилось.

«Група молодиків з хуліганських мотивів вчинила напад на громадян по вул. Дніпропетровська дорога, застосувавши травматичну зброю та кийки, в результаті чого постраждалі особи зазнали числених тілесних ушкоджень та матеріальних збитків, було пошкоджено автомобіль яким користувались потерпілі . За фактом даного правопорушення відкрито впровадження за ознаками ч. 4 ст. 296 ККУ
В результаті негайних слідчих дій та розшукових заходів особи встановлені та надають пояснення в Суворовськом ВП ГУНП», — сообщил Форостяк.

Также советник нацполиции напомнил о вооруженном нападении на двух предпринимателей из Киева на промрынке «7 километр».

«Як вже всі знають, на світанку 10 липня, на промринку 7 км, стався розбійний напад на підприємця з метою пограбування. В результаті дві особи, на яких було скоєно напад, отримали травми. Поліція проводить слідчі у злочині передбаченого ч.4 ст. 187 ККУ та звертається по допомогу до громадян, що були свідками пригоди чи мають будь які дані стосовно обставин чи можливо бачили авто злочинців, повідомити про це органи правопорядку за телефоном 102, чи в територіальний відділок поліції», — рассказал он.

Видео пресс-службы ГУНП в Одесской области

 

 

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте