Півроку прокуратура розслідує, чи брав хабар чиновник, причетний до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі

04 мая 2017 г., 07:57:31   1264   0

Юрій Голець

Військова прокуратура Західного регіону України здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця у вчинення кримінального правопорушення - отримання хабара розміром 90 тисяч гривень.

Про це «Ні корупції!» стало відомо з відповіді на запит про доступ до інформації від начальника секретаріату військової прокуратури Західного регіону А.Ройка.

"Слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин справи та прийняття рішення у розумні строки", - запевнили "Ні корупції!" у військовій прокуратурі.

Як повідомляв «Ні корупції!», у середині листопада минулого року працівники військової прокуратури затримали Юрія Гольця під час отримання хабара.

Тоді ж з’ясувалося, що Голець вимагав 800 тисяч гривень, але затримали його під час передачі частини - 90 тисяч гривень.

Наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі, на якому в травні внаслідок пожежі і зсуву загинули люди.

Втім, як зазначав на початку листопада прокурор Львівщини Юрій Квятківський, тоді Гольця так і не відсторонили від роботи. Суд відпустив його під особисте зобов`язання.

Додамо, що «Ні корупції!» вирішив перевірити стан досудових розслідувань у низці резонансних справ, порушених за фактом отримання неправомірної винагороди, оскільки, інколи частина з таких справ «розвалюються» ще на стадії перебування в прокуратурі.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте