У суботу під будівлею КМДА будуть танці на знак протесту проти будівництва «Сінного монстра» (АНОНС)

07 июня 2017 г., 13:16:17   1416   0

10 червня з 14:00 до 19:00 на сходах будівлі КМДА відбудеться перший підсумковий концерт-протест-марафон «Культура проти хамства»,організаторами якого є нейбадужі кияни.

Мета концерту - привернути увагу міських і державних чиновників до незаконної забудови території Сінного ринку багатоповерховим мікрорайоном та до корупційних схем, що знищують історичний центр Києва, повідомляють організатори акції.

«Ми вже півроку звертаємося до влади з проханням відреагувати на беззаконня:
6 мітингів-концертів, численні звернення, статті у ЗМІ.

Ми впевнені, що надщільна забудова 14 висотками території колишнього Сінного ринку, який розташований в оточенні старовинних будинків в історичному центрі (до 22 поверхів, 861 квартир, 9 тис. кв.м офісів, 2,5 тис. кв.м торговельних площ згідно документів Міністерства Культури) знищить архітектурно-історичний ландшафт району і створить транспортний та інфраструктурний колапс.

Ми плануємо переконати чиновників виконувати свої прямі обов’язки щодо захисту культурної спадщини, та вимагатимемо не лише зупинити це абсурдне будівництво, але й взагалі знищити корупційну схему видачі дозволів на висотне будівництво в історичному центрі Києва та інших міст України. Адже повноважень для того, щоб це зробити, у наших адресатів цілком достатньо», - йдеться в повідомленні організаторів.

Учасники концерт-протесту планують запропонувати меру Києва Віталію Кличку, який вже долучився до вирішення проблеми, активізувати свої дії. Також активісти плануються звернутися до прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана, міністра регіонального розвитку Геннадія Зубка та до міністра культури Євгена Нищука.

«Ми сподіваємось, що посадові особи розуміють: у разі будівництва “Сінного монстра” та неминучого транспортного, інфраструктурного та естетичного колапсу історичного серця Києва - району Золотих Воріт/Львівської площі, ця катастрофа ляже на їх совісті», - повідомляють активісти.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте