Кермо, оздоблене шкірою, підсвітка з театральним ефектом – вимоги до легковика за мільйон для Департаменту освіти Черкас

30 июня 2017 г., 14:15:32   827   0

Ігор Волошин, Директор департаменту освіти Черкас

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради оприлюднив технічну документацію до легкового автомобіля, який планують купити за понад мільйон гривень. З-поміж звичних, у таких випадках характеристик, «Ні корупції!» помітив і доволі незвичні.

В інформації щодо предмету закупівлі йдеться про легковий автомобіль типу "універсал".

За вказаним у ТД кодом товару - 021:2015: 34110000-1, відповідно до Державного класифікатора продукції та послуг, залежно від наступних кодів, можна купити і легковик, і позашляховик, і мікроавтобус.

Власне, «універсал» класифікують за цифрами 34111000-8.

З інформації про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі бачимо, що автівка має мати 9 пасажирських місць.

Серед інших вимог є й такі:

  • передній бампер кольору кузова, задній бампер чорного кольору, широкі бокові молдинги чорного кольору, зовнішні дзеркала чорного кольору, дверні ручки чорного кольору, ручка багажника чорного кольору.

Далі -  ще цікавіше:

  • освітлення з «театральтним ефектом» переднього ряду сидінь, оздоблена шкірою ручка важеля перемикання передач, кермо оздоблене шкірою, радіо (без СD), 2 динаміки, управління аудіо на кермі, USB та AUX-роз’єми, підлокітники для сидіння водія, здвоєне пасажирске сидіння, потрійні сидіння другого ряду салону, потрійні сидіння третього  ряду салону, Освітлення простору для ніг (тільки для бокових вантажних дверей), Лампочки для читання попереднього ряду сидінь.

І чіткі, до сантиметра, розміри. Таких техвимог ми не бачили навіть при покупках спеціалізованих автомобілів.

Рік випуску авта не має для замовника важливого значення.

Очолює депатратмент освіти Черкас Ігор Волошин. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте