У львівській мерії пройшли обшуки, пов’язані з розслідуванням «Афери століття»

12 июля 2017 г., 14:24:30   1233   0

Сьогодні, 12 липня, до департаменту економічного розвитку Львівської міської ради (ЛМР) та управління комунальної власності ЛМР, яке входить у структуру цього департаменту, з обшуком прийшли слідчі ГУ НП та УСБУ у Львівській області, які розслідують "Аферу століття", повідомляє ZAXID.NET.

Як йдеться в ухвалі Галицького районного суду,«проведення обшуку зумовлене необхідністю виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення речей, предметів та оригіналів усіх документів щодо об’єктів нерухомого майна у м. Львові, які незаконним шляхом вибули із комунальної власності територіальної громади м. Львова».

Видання нагадало, що в червні поліція повідомила про затримання двох співучасників цієї афери, однак основні вигодонабувачі майна – львівські підприємиці Ірина Сандул та Людмила Малькова – наразі на волі. Пізніше також стало відомо, що одного із затриманих Артема Шпоту суд відпустив під заставу 240 тис. грн.

Як  повідомляв "Ні корупції!", у Львові виявили масштабну аферу з міською нерухомістю. За інформацією  ZAXID.NET, Львівська міськрада втратила щонайменше 40 об’єктів комунальної нерухомості. Йдеться про найбільш привабливі комерційні приміщення, розташовані у центральній частині міста. За попередніми оцінками, вартість незаконно відчуженого у міста майна складає десятки мільйонів гривень.

Читайте також ПОДАТКІВЕЦЬ У ДЕКРЕТНІЙ ВІДПУСТЦІ ПРИДБАВ MASERATI ЗА ПІВЦІНИ ТА ОТРИМАВ В ПОДАРУНОК 18 НЕЖИТЛОВИХ ПРИМІЩЕНЬ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте