Син одеського політика Дімчогло похизувався лежанням на купі грошей

20 октября 2017 г., 06:43:10   1635   0

Син заступника голови Одеської обласної ради Юрія Дімчогло оприлюднив в інстаграмі фото,  на якому він палить кальян, лежачи на купі грошових купюр Польщі - 100 і 200 злотих (співвідношення злотого до гривні складає біля 7,4). 

Якщо вірити геомітці, Дімчогло-молодший зробив фото у Варшаві.

Згідно з е-декларацією самого політика, його 18-річний син до неї не внесений. Так само, як і донька. Слід зазначити, що Дімчогло людина небідна, але до запровадження е-декларування в документах про доходи в нього нерідко стояли прочерки.

Так, згідно з даними е-декларації за 2016 рік, у родини Дімчогло  чимало нерухомості, особняк у елітному районі передмістя Совіньйоні на 570 квадратних метрів, дві люксові автівки (до речі, одна з них придбана за ціну набагато нижчу, ніж ринкова), 70 тисяч доларів готівкою і приблизно 9 тисяч доларів і євро на банківських рахунках.

На дружину Дімчогло зареєстровано дві компанії - ТОВ "Поромний комплекс Орлівка" і телебачення "Південна хвиля", якого, судячи з усього, жодного доходу не приносить. Найчастіше канал розповідає про діяльність народного депутата України Антона Кіссе, у якого Юрій Дімчогло працює помічником.

Скрін з офіційної сторінки телеканалу "Південна хвиля"

Дані Реєстру "Посіпаки"

У 2016-му році Дімчогло офіційно заробив у рази менше, ніж його дружина - близько 166 тисяч гривень за рік. При цьому в декларації за 2014 рік Юрій Дімчогло був єдиним годувальником родини, але за рік заробляв всього 240 тисяч гривень, що досить скромно, порівнюючи з доходами Тетяни Дімчогло після приходу до влади її чоловіка в 2015 році.

Декларація про доходи Дімчогло за 2014 рік

Дані декларації за 2016 рік

Так, Тетяна Дімчогло в минулому році від підприємницької діяльності заробила більше 2,6 мільйонів гривень. Якою саме діяльністю займалась дружина політика, Дімчогло не уточнив.

Про лакшері-життя одеського депутата найбільш яскраво розповідає акаунт у соцмережі його сина, який, вочевидь, після школи отримує освіту в сусідній Польщі. 

Скріни з профілю інстаграм Дмитра Дімчогло

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте