Обшуки у мера Одеси Труханова відбуваються в рамках розслідування двох кримінальних справ – НАБУ

23 октября 2017 г., 11:47:35   1540   0

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) здійснюють обшуки за місцем роботи та проживання мера Одеси Геннадія Труханова у рамках розслідування двох кримінальних проваджень.

Про це повідомила прес-служба НАБУ на сторінці в соцмережі Facebook.

За її інформацією, у рамках одного кримінального провадження розслідується можливе привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості робіт із реконструкції автодоріг і подальшого перерахування незаконно одержаних доходів на рахунки підконтрольних офшорних компаній.

Друге провадження стосується передачі майна КП "Міжнародний аеропорт Одеса" в статутний капітал ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса", внаслідок якого, на думку детективів, майно територіальної громади незаконно вибуло з її володіння, чим останній завдано збитків на суму понад 100 млн грн.

"Обшуки здійснюються за місцем проживання осіб, які можуть бути причетні до вчинення зазначених кримінальних правопорушень, та за місцем знаходження речей і документів, які мають значення для кримінального провадження. З огляду на те, що детективи також перевіряють версію можливої причетності мера міста Одеси до зазначених кримінальних правопорушень, слідчі дії (обшуки) проводяться за місцем його роботи та проживання", - йдеться в повідомленні НАБУ

Раніше цього дня джерело в правоохоронних органах повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що слідчі НАБУ в понеділок провели слідчі дії в кабінеті мера Одеси Геннадія Труханова.

Як повідомлялося, на початку жовтня 2017 року мер Одеси Геннадій Труханов під час візиту в Київ відвідував офіс НАБУ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте