Двох екс-поліцейських, які «кришували» наркоторговців, узяли під варту

26 октября 2017 г., 16:29:39   1576   0

Екс-заступник начальника Жашківського відділення поліції Головного управління НП у Черкаській області та його колега обвинувачені у систематичному одержанні хабарів за непритягнення осіб до відповідальності за розповсюдження наркотиків. Днями суд обрав їм запобіжний захід - тримання під вартою. Про це повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Як ми писали, у квітні 2017 року на території Жашківського району, що у Черкаській області, викрили злочинну групу, пов’язану з виробництвом і збутом наркотичних засобів. Встановлено, що підозрюваних за відповідну щомісячну плату покривали двоє місцевих поліцейських.

У серпні цього року відносно правоохоронців було зареєстроване кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України  - хабарництво. У вересні справу передали до суду. Першого вересня слідчий суддя Придніпровського районного суду м. Черкаси  наклав арешт на майно одного з підозрюваних.

У ході досудового розслідування прокурор клопотав про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу у виді тримання під вартою, однак судом до колишніх правоохоронців було застосовано домашній арешт. Як повідомляють у прокуратурі Черкаської області, через наявність додаткових обставин у частині підстав для застосування запобіжного заходу, під час підготовчого засідання в суді прокурором заявлено клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.

Це клопотання 25.10.2017 суд задовольнив та обрав обвинуваченим запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 160 тис. грн. для кожного.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте