Приміщення міськради Черкас протягом року охоронятимуть ще на 1,4 млн грн.

07 марта 2018 г., 09:35:30   1179   0

Тендер на охоронні послуги для міської ради Черкас оголосили у лютому. Очікувана вартість склала 1356989 грн. Участь у торгах взяли два учасники. Переможцем визнане Управління поліції охорони в Черкаській області. Вартість його послуг дешевша від запропонованої на 2,4 тис. грн. Другий учасник цього тендеру, ПП "Галві", узагалі не торгувався.

У запропонованому договорі на надання послуг з незрозумілих причин йдеться про два лоти. Хоча  тендер не ділили на частини.

Відомо, що охоронятимуть до кінця цього року адмінприміщення міськради Черкас за двома адресами: вул. Байди Вишневецького,36 та вул. Благовісна,170. У послуги входять охорона громадського порядку і безпеки в усіх приміщеннях і на прилеглій території.

"Охоронний" тендер - вже другий для міськради у цьому році. Перший вартістю трохи більше одного мільйона гривень відбувся нещодавно. Йдеться про охорону двох адмінбудівель - по бул. Шевченка, 117 та бул. Шевченка, 307. Торги провели за двома лотами. За першим лотом зекономити вдалося 42 тис. грн. За нього торгувалися ПП "Охоронно-юридична компанія Шериф" та ПП "Охорона-001". За другим, де перемогло Управління поліції охорони, економія була лише три тисячі гривень. Другий учасник, ПП "Галві", поступився «конкурентові» лише на 300 грн.

Управління поліції охорони в Черкаській області, згідно з даними аналітичної системи YouControl, засноване у листопаді 2015 року. Його керівником є Василь Курятник. Основною для управління є діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте