Питання подачі газу в Авдіївку досі не вирішено

07 марта 2018 г., 10:18:44   1390   0

З літа минулого року влада Донеччини не може вирішити питання подачі газу в Авдіївку й ще сім населених пунктів після чергового обстрілу та знищення газогону. В офіційній відповіді в Донецькій військово-цивільній адміністрації зазначили, що зараз розпочалися комплексні випробування новозбудованого газопроводу, які пройшли успішно. 

Але, зазначивши, що випробування відбулись, влада Донеччини не назвала конкретну дату введення в експлуатацію газопроводу Очеретине-Авдіївка. 

У той же час ПАТ «Донецькоблгаз» інформує, що газогін необхідне випробування не пройшов.

ПАТ «Донецькоблгаз» на офіційному сайті написав:

«Газопровід необхідного випробування не пройшов через наявне падіння тиску. Газопостачання споживачів м. Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району унеможливлюється через загрозу для життя населення, безпечного та стабiльного газопостачання усіх категорій споживачів».

Таким чином, зрозуміло, що найближчим часом газу в Авдіївці не буде. Без блакитного палива перебуває близько 25 тисяч жителів регіону.

Нагадаємо, виконавців робіт по будівництву газогону було обрано без тендеру, саме, за поясненням, через стислі терміни. Але вже більше півроку газопровід так і не побудований.

При цьому до виконавця робіт є чимало запитань. Чому обрали саме компанію ТОВ "Теплоенергокомплект", у Донецькій ВЦА не відповіли.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте