У Дніпрі комунальники замовили святкування 8 березня майже на мільйон

08 марта 2018 г., 12:11:04   1667   0

Комунальне підприємство "Організаційно-аналітична служба" Дніпровської міської ради за результатами тендеру уклало угоду з ФОП Завадська Тетяна Петрівна на закупівлю  розважальних послуг, пов’язаних з танцями та шоу (послуга з організації і проведення заходу «Святкування 8 Березня»).

Про це повідомляється  в системі відкритих публічних закупівель «Прозорро».

Загальний бюджет складав 900 000,00 гривень. Організувати свято за ці гроші зголосилися два учасники: ФОП Завадська Тетяна Петрівна та Товариство з обмеженою відповідальністю "Міралді ВС".

У результаті перемогу здобула ФОП, яка знизила вартість надання послуг до 891 000,00 гривень.

За ці гроші, згідно з договором, ФОП зобов’язали: розробити дизайн та підготувати до друку святкову листівку; надрукувати ці листівки; придбати 10 000 квіткових букетів по 3 тюльпани (махрові ранні, тріумф-тюльпани, дарвінові гібриди, з додавання рослини пісташ); роздавати їх в  пакуванні зі стрічкою та святковою листівкою; встановити палатки для тимчасового зберігання букетів на кожній локації; організувати транспортні послуги з перевозки квітів на локації; організувати аніматорів; замовити 10 комплектів звукопідсилюючої апаратури; підготувати сценарні плани тощо.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте