Сільрада на Одещині привітала жінок до 8 березня пледами і простирадлами

08 марта 2018 г., 12:06:31   792   0

Нерубайська сільська рада Біляївського району Одеської області закупила подарунки для привітання до 8 березня працівників-жінок організацій, розташованих на території Нерубайської сільської ради.

Про це повідомляється у системі відкритих державних закупівель «Прозорро».

Договір на суму 174 400,00 гривень без проведення конкурсу чиновники уклали з фізичною особою-підприємцем Непотенком Миколою Миколайовичем.

При цьому сам текст документу станом на 8 березня був відсутній у системі «Прозорро».

Як повідомляється в описі предмету закупівлі, загалом чиновники  сільради закупили за бюджетні кошти 4 пледи і  284  простирадла.

Крім подарунків, Нерубайська сільрада закупила у цього ж ФОПа послуги з організації заходів до святкування 8-го березня на суму 7 141 гривню. Текст договору також відсутній у системі.

До слова, ФОП Непотенко також за бюджетні гроші на замовлення чиновників із сільради організовував святкування Масляної на 8 527 гривень.

Раніше «Ні корупції!» повідомляв, що у 2016 році народний депутат України Олександр Онищенко вітав із 8 березня працівниць бюджетних закладів 93-го виборчого округу коробками цукерок, на яких було прикріплено іменну вітальну листівку.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте