Після розслідування “Ні корупції!” у Національній поліції пообіцяли передати патрульним Черкащини 80 бодікамер

12 марта 2018 г., 07:04:06   825   0

У грудні минулого року Національна поліція купила 4550 нагрудних відеокамер для потреб власних підрозділів блоку публічної безпеки. Придбану техніку розподілили між регіонами. Для забезпечення ГУНП в Черкаській області передбачено видачу 80 таких засобів відеофіксації. Донедавна на Черкащині районні підрозділи поліції не мали нагрудних відеокамер.

Як  повідомляв "Ні корупції!" раніше, упродовж 2016-2017 років для райвідділів поліції області не купили жодного нагрудного відеореєстратора. Не обладнані такою технікою і службові автомобілі поліції у районах. Як за таких умов правоохоронці області фіксують злочини, проводять огляди місць подій та збирають докази, ми спробували з`ясувати, звернувшись до Національної поліції.

Як нам повідомили, наприкінці минулого року Нацполіція придбала 4,5 тисячі нагрудних відеокамер. Їх розподілили між областями. Для забезпечення груп реагування патрульної поліції ГУНП в Черкаській області передбачено видачу 80 одиниць.
"Після отримання розподіленого майна відсоток забезпеченості груп реагування патрульної поліції ГУНП в областях нагрудними видеокамерами в цілому по Україні становитиме 40,6% (ГУНП в Черкаській області - 52,3%)", - зазначили в Нацполіції.
Також триває процедура закупівлі 4300 одиниць технічних засобів для відеофіксації процесуальних дій, які проводять підрозділи поліції. По її закінченні відеокамери передадуть до підрозділів ГУНП в областях, у тому числі й до ГУНП в Черкаській області.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте