Працівники Кабміну жодної службової квартири упродовж 2016-2017 років не отримали

12 марта 2018 г., 06:56:28   903   0

Жоден із працівників Секретаріату Кабінету міністрів України упродовж 2016-2017 років не отримував у користування службову квартиру.

Про це йдеться у відповіді на запит заступника директора Департаменту, начальника Управління забезпечення доступу до публічної інформації КМУ Роксолани Стадник на запит “Ні корупції!”.

За інформацією Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату працівники Секретаріату протягом 2016-2017 років житлом не забезпечувалися”, - йдеться у відповіді КМУ.

Як повідомляв "Ні корупції!", напередодні на наш запит у Державному управління справами відповіли, що упродовж 2016–2017 років працівникам Державного управління справами житло не надавалося.

При цьому раніше журналісти з’ясували, що у березні 2016 року начальниця юридичного управління Державного управління справами Марія Єремєєва отримала від Державного управління справами квартиру. Так, чиновниця приватизувала 117 кв.м. в новобудові у центрі Києва. При цьому метражність отриманої квартири перевищила дозволені норми більше, ніж удвічі.

Таким чином, можемо припустити, що у ДУС «забули» про квартиру Єремєєвої, відповідаючи на запит «Ні корупції!».

Читайте також В СБУ НЕ МОЖУТЬ СКАЗАТИ, ХТО ОТРИМАВ СЛУЖБОВІ КВАРТИРИ ВІД ВІДОМСТВА

У КМДА НЕ РОЗПОВІЛИ, ХТО КОРИСТУЄТЬСЯ СЛУЖБОВИМИ КВАРТИРАМИ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте