У суді розвалюється справа розтрати бюджетних коштів на 28 мільйонів: фігуранти на волі, слухання не розпочинається 2 роки

16 марта 2018 г., 07:59:18   836   0

Уже кілька років у Суворовському районному суді не можуть зачитати обвинувальний акт щодо розтрати посадовими особами Одеського обласного фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 28 мільйонів гривень протягом 2012-2013 років, що в еквіваленті становить приблизно 3,5 мільйони доларів США.
Як зазначили в Суворовському районному суді, обвинувальний щодо шістьох фігурантів справи, серед яких і колишній голова Фонду Володимир Кіров, уже протягом кількох років не може зачитатися в суді. Тим часом усі члени виявленої банди за ґратами не перебувають.

Володимир Кіров. Фото з фейсбуку

Більш того, очевидно, що у кожного злочину є свої терміни, можливо, обвинувачені в серйозному правопорушенні таким чином намагаються взагалі уникнути якогось покарання й фактично розвалити гучну справу.
Як повідомляв «Ні корупції» ще два роки тому, Володимир Кіров спокійно живе на волі, хоча справа по ньому вже була на той час передана до суду. Більш того, він навіть активно брав участь у обговоренні реформ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте