Рішення суду по справі Крука, що відмивав гроші для Пшонки, не публікуються в реєстрі вже більше року

19 марта 2018 г., 07:41:03   1259   0

Згідно з даними судового реєстру, обвинувальний акт щодо сина впливового екс-нардепа Бориса Крука та його подільника  Антона Іванова, яких звинувачують у фіктивному підприємництві, розтраті майна та легалізації чи відмиванню грошей, був направлений до суду ще восени 2016 року. Тоді ж призначено підготовче засідання. Остання ухвала суду датована 2 лютого минулого року. З того часу невідомо, на якому етапі розгляд цієї резонансної справи.

Як повідомляв «Ні корупції», Борис Крук був затриманий правоохоронцями ще 23 червня 2016 року по справі привласнення державних коштів екс-генпрокурором України часів Януковича Віктором Пшонкою. Тоді йому було обрано рекордну заставу в розмірі 30 мільйонів гривень.

Однак пізніше заставу було значно зменшено. Так, у рішенні Деснянського районного суду, який і розглядає цю скандальну справу, в лютому 2017 року для Крука був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 480 тисяч гривень.

Більше в реєстрі ніяких відомостей щодо справи Крука не опубліковано. Останнє засідання, вочевидь, було призначено на 1 березня цього року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте