Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв за понад 800 тисяч гривень купує катамаран

20 марта 2018 г., 07:25:22   1084   0

Державне підприємство "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв" оголосило про закупівлю човна (прогулянкові та спортивні човни – 34522000-2).

Як повідомляється  в системі публічних закупівель «Прозорро», нині процедура закупівлі перебуває на стадії визначення переможця.

Очікувана вартість закупівлі 810 000,00 гривень.

У конкурсі взяли участь дві компанії: приватне підприємство "Флоатінг Хаус" і приватне підприємство "Компанія "ІНТЕР-КАПІТАЛ" (ПП"КОМПАНІЯ"ІНТЕР-КАПІТАЛ"). Станом на 19 березня приватне підприємство "Флоатінг Хаус" очікувало рішення від тендерної комісії.

Згідно з тендерною документацією, Генеральній дирекції з обслуговування іноземних представництв потрібен один катамаран з додатковим обладнанням 2018 року випуску - в ньому може поміститися 16 пасажирів, з яких 4 члени екіпажу. Довжина катамарану має бути 8,0 м, а шиина 3,2 м. Матеріал корпусу – алюміній (АМг5), пофарбований, підсилений по днищу кутником. Паливний бак – 120 літрів. По периметру корпусу мають бути встановлені  кріплення для тенту, а по периметру навісу мають бути встановлені кріплення для штор. Крім того, по бортах мають бути встановлені кріплення для вудок – 8 шт.

Із додаткового обладнання у ДП замовили підсвітку по периметру  навісу – 6 LED-світильників на сонячних батареях, сонячні батареї для підсвітки навісу та функціонування туалету Separett Villa 9011, універсальний зарядний пристрій для мобільних телефонів, камбуз, стереоколонки тощо.

Як повідомляється в “Прозорро”, у лютому цього року Державне підприємство "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв" вже робило спробу купити собі катамаран, однак тоді торги не відбулися через відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з Законом про публічні закупівлі, у тому числі тоді було відхилено й пропозицію приватного підприємства "Флоатінг Хаус".

Читайте також ДП З ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ НАЙНЯЛО ЮРИСТІВ З РОЗРАХУНКУ 250 ЄВРО ЗА ГОДИНУ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте