Ірина Луценко про декларування доходів борців із корупцією: Усі побачили, хто є хто. Можна відміняти

03 апреля 2018 г., 09:47:34   1516   0

Українці побачили, на які гроші живуть активісти антикорупційних організацій, і е-декларування для цієї категорії громадян можна скасовувати.

Таку думку представник президента в парламенті, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ірина Луценко висловила в ефірі телеканала "112 Україна".

"Суспільство вже побачило по 1,5 мільйони на рік доходів у антикорупціонерів. Це більше, ніж у президента, прем`єра, більше ніж у генпрокурора", – сказала вона.

Луценко підкреслила, що фракція БПП повністю підтримує ініціативу скасування декларування для представників недержавних структур.

"Хлопці на технічну допомогу наших міжнародних партнерів живуть непогано. Доходи мають хороші. Тобто є за що критикувати і бути антикорупціонерами. Думаю, вони себе добре почувають. У владу вони не йдуть, у депутати поки що не можуть. Ось вони на тих великих європейських грошах і піаряться", – уважає депутат.

"Усі побачили, хто є хто. Тепер можна відміняти", – додала представник президента.

Луценко говорила, що фракція БПП наполягає на голосуванні за законопроект про скасування процедури декларування доходів громадських активістів на найближчому пленарному засіданні Ради 3 квітня.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте