Суд арештував майно викладачки, підозрюваної у хабарництві

03 апреля 2018 г., 09:34:21   855   0

Завідувачку та доцентку кафедри інтелектуальної власності й цивільно-правових дисциплін Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького підозрюють у вимаганні хабара. Днями слідча суддя Соснівського районного суду м.Черкаси наклала арешт на майно викладачки. Цій пані також загрожує позбавлення волі до 10 років без права обіймати посади чи займатись певною діяльністю до трьох років. Про це «Ні корупції!» довідався з матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень.

В ухвалі суду йдеться, що доцентка вимагала та отримала від студента 3,5 тис. грн. за «позитивне вирішення питання здачі сесії» за 2017-2018 навчальний рік. Відомо також, що вимагання супроводжувалося «погрозою вчинення дій з використанням службового становища щодо відрахування з навчального закладу».

Підозрюваній належать земельні ділянки площею 0,25 га та 2,24 га, житловий будинок у 60 кв.м. у Кам’янському районі на Черкащині.

Згідно з інформацією офіційного сайту Навчально-наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, завідувачкою кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін є Наталія Попова.

Вона викладає «Право інтелектуальної власності», «Інтелектуальна власність», «Комерціалізація об’єктів інтелектуальної власності».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте