У НАЗК кажуть, що українські чиновники масово самі собі виписують премії та надбавки

18 июля 2018 г., 14:43:17   1121   0

Недотримання вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів при встановленні премій, надбавок та соціальної допомоги – такі порушення Закону України «Про запобігання корупції» є вкрай поширеними серед посадовців, – інформується на офіційному сайті Нацагентства з питань запобігання корупції.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

У НАЗК кажуть, що на одному із засідань вирішили відправити до суду на розгляд 46 адмінпротоколів, що стосуються порушення конфліктів інтересів.

Як деталізують у НАЗК, у відомстві встановили, що в.о. директора державного підприємства «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва "УкрНДПІцивільбуд» Олександр Чижевський видавав накази щодо встановлення премій, надбавок та соціальної допомоги працівникам, серед яких були його дружина, донька, а також і він сам. Водночас Олександр Чижевський, твердять у НАЗК, не повідомив свого безпосереднього керівника про наявність у нього конфлікту інтересів.

Також щодо цього факту внесено припис Віце-прем’єр-міністру України – Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадію Зубку. З метою усунення виявлених порушень Національне агентство вимагає провести службове розслідування для виявлення причин та умов, що призвели до вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте