Справа працівника військкомату передана до суду – підозрюють хабар за відстрочку

31 июля 2018 г., 12:08:34   948   0

У військовій прокуратурі Вінницького гарнізону Центрального регіону України закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням начальника відділу одного із військових комісаріатів Вінниччини у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, – інформує відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Досудовим розслідуванням встановлено, що службовець 30 травня одержав від військовозобов’язаного громадянина України неправомірну вигоду – 2 600 гривень та 100 доларів США за не здійснення призову на строкову військову службу і надання відстрочки від призову на 3 місяці.

Того ж дня обвинуваченого затримано військовою прокуратурою. З моменту обрання затриманому запобіжного заходу, він відсторонений від посади та знаходився під цілодобовим домашнім арештом.

Обвинувальний акт скеровано до Піщанського районного суду Вінницької області. Саме цей суд має вирішити, чи винний підозрюваний, чи дійсно брав хабар і яка має бути відповідальність.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте