Голову сільради викрито при отриманні 12 тисяч гривень хабаря

01 августа 2018 г., 15:55:25   1391   0

Голова однієї з сільських рад Білопільського району (Сумщина) вимагав від громадянина 12 тисяч гривень за нестворення перешкод у збиранні врожаю, – інформують в обласній прокуратурі.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як деталізують у прокуратурі, громадянин, від якого голова «попросив» гроші, на підставі рішення цієї ж сільської ради понад 10 років обробляв земельну ділянку сільськогосподарського призначення. Достовірно знаючи про наявність такого рішення, сільський голова виніс на розгляд сесії питання про передачу частини цієї ділянки, на якій уже був посаджений урожай, іншій особі. Після цього він висунув первісному користувачу вимогу про передачу йому 12 тисяч, інакше погрожував усіляко перешкоджати збиранню урожаю, у тому числі – повідомити правоохоронців про нібито незаконне зайняття земельної ділянки.

У середу, 1 серпня, у своєму службовому кабінеті голова села одержав від громадянина обумовлену суму, де й був викритий правоохоронцями.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення очільнику села про підозру за частиною 3 статті 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте