Судді обласного Господарського суду, якого підозрюють у вимаганні 26,6 тисяч доларів, відкрили матеріали розслідування

02 августа 2018 г., 16:18:05   1047   0

Днями детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили судді Господарського суду Сумської області про завершення досудового розслідування за фактом вимагання та замаху на одержання неправомірної вигоди в розмірі 26,6 тисяч доларів США. Стороні захисту надано матеріали слідства для ознайомлення, – інформує офіційний сайт НАБУ.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

У НАБУ нагадують, що суддю затримали 1 листопада 2017 року в порядку ст. 482 КПК України під час замаху на одержання неправомірної вигоди в розмірі 26,6 тисяч доларів США. Як встановило слідство, суддя вимагав гроші за винесення рішення у господарській справі в інтересах будівельної компанії.

2 листопада йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

7 листопада Вища рада правосуддя надала згоду на утримання судді господарського суду Сумської області під вартою. Проте суд 8 листопада обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 5 млн грн.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте