Президент призначив головою столичного управління СБУ прокурора, який уникнув люстрації

04 августа 2018 г., 10:52:50   1504   0

Президент України Петро Порошенко доручив звільнити Сергія Семочка з посади начальника головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області та призначити замість нього Олега Валендюка, – інформує «Українська правда» із посиланням на відповідні Укази глави держави.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

УП нагадує, що 16 грудня 2017 року біля Адміністрації Президента до об’єктиву програми «Схеми» потрапив колишній виконувач обов’язків прокурора Києва Олег Валендюк. На момент зйомок він був першим заступником прокурора Автономної Республіки Крим.

За п’ять днів Валендюк знову прийшов на Банкову, а через два тижні – 3 січня 2017 року – його призначили заступником начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення діяльності керівництва департаменту забезпечення діяльності керівництва Генпрокуратури.

Раніше «Схеми» повідомляли, як у розпал протистояння на Майдані Валендюк отримав нагороду від тодішнього генпрокурора Віктора Пшонки.

За день до розстрілу Небесної сотні йому призначили грошову премію «за активну участь у вирішенні нагальних питань прокурорської діяльності в умовах складної ситуації, яка виникла в Україні у зв`язку з масовими акціями протесту».

Валендюк відомий тим, що уникнув люстрації після Революції гідності завдяки судовому рішенню Окружного адміністративного суду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте