Школу на Хмельниччині відремонтує за 14 з половиною мільйонів фірма, з якою судилися чернівецькі комунальники

07 августа 2018 г., 16:47:17   1600   0

Тендер на капремонт будівлі школи у селі Судилків Шепетівського району на Хмельниччині виграло приватне підприємство «МВМ-13», яке запропонувало зробити це за 14 мільйонів 551 тисячу гривень, – дізнався «Ні корупції!» із даних майданчику «ProZorro». Інший учасник аукціону – ТОВ «Новшляхбуд» – запропонував ціну на півмільйона вищу.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

За вимогою замовника – Судилківської сільської ради – будівлю школи треба капітально відремонтувати в рамках реалізації концепції «Нова українська школа» до кінця 2019 року.

За даними аналітичної системи  YouControl, цього року ПП «МВМ-13» уже виграло тендерів на 104 з половиною мільйонів гривень. Серед замовників підприємства цьогоріч уже була Судилківська сільська рада із лотом щодо місцевої школи.

Із ухвали Рівненського апеляційного господарського суду стало відомо, що до «МВМ-13» цього року мало претензії Чернівецьке міське комунальне підрядне шляхово-експлуатаційне підприємство, а саме – вимагало стягнення з фірми майже 730 тисяч гривень. За версією чернівецьких комунальників, із них 605 722 грн – це сума, яка внесена до актів приймання виконаних будівельних робіт, втім вони не підтверджені роботою; 123 926 грн – це завищення об’ємів робіт по перекладанню горловини цегляних колодязів.

У суді першої інстанції – Господарським судом Хмельницької області – чернівецьким комунальникам було відмовлено у їх позові. Рівненський апеляційний господарський суд, у свою чергу, відмовив чернівецьким комунальникам у розгляді позову через те, що вони не сплатили судовий збір.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте