НАЗК знайшла порушення в «Укртрансбезпеці» та в МВС

11 августа 2018 г., 13:24:15   1315   0

Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами планових перевірок дотримання вимог Закону «Про запобігання корупції» внесло припис виконуючому обов’язки Державної служби України з безпеки на транспорті  та направило до суду 3 протоколи про адміністративні правопорушення щодо посадових осіб Міністерства внутрішніх справ, – інформує НАЗК на своєму сайті.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

За результатами перевірки у Державній службі України з безпеки на транспорті встановлено порушення вимог статей  56, 57 та 58 Закону  щодо організації та проведення спеціальних перевірок стосовно кандидатів на посади.

Так, виявлені неодноразові випадки призначення особи на посаду в органі без проведення спеціальної перевірки в повному обсязі, зокрема без отримання інформації від Міністерства юстиції, порушення структурними підрозділами Укртрансбезпеки строків надсилання до відповідних державних органів запитів про проведення спеціальної перевірки відомостей щодо кандидатів на посади, призначення осіб на посади в порядку переведення без отримання довідки з попереднього місця роботи про проведення спеціальної перевірки.

 

За результатами планової перевірки, що проводилась Національним агентством у Міністерстві внутрішніх справ, складено та направлено до суду 3 протоколи про адміністративні правопорушення, вчинені його посадовими особами.

Як виявили у НАЗК, дві посадові особи міністерства несвоєчасно подали щорічні декларації за 2016 рік, а один  посадовець не повідомив Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані.

Чи дійсно є провина держслужбовців – це повинен встановити суд.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте