У Немирівського ліцею провалилися торги на майже 2 мільйони за зварювальне обладнання

16 августа 2018 г., 10:26:21   1607   0

Претендентів поставити зварювальне обладнання для Немирівського професійного ліцею (Вінницька обл.) за 1 мільйон 948 тисяч не знайшлося – жоден учасник не зголосився, – стало відомо із даних системи «ProZorro». Державний навчальний заклад шукав 22 найменування зварювального обладнання, яке постачальник мав би надати освітянам до 31 грудня.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

На сайті «ProZorro» щодо цієї закупівлі 19 червня зафіксовано інформацію про дискримінацію прав учасників. Зокрема, у повідомленні на адресу замовника йдеться: «шановний організатор. В сформованому Вами техзавданні вказані конкретні моделі обладнання яке Ви плануєте закупити, без можливості для учасників запропонувати аналоги, що є явною ознакою дискримінації учасників. Схоже на те що результат закупівлі вже відомий і організатору і учаснику, який має обладнання торгової марки що внесена в закупівлю. Просимо Вас переглянути технічне завдання та надати можливість всім учасникам рівні права в участі, цей крок зніме сумніви учасників про корупційну складову в предметі закупівлі».

У відповіді віл ліцею, що опублікована наступного дня, заявлено, що тендерна документація не містить дискримінаційних норм та дає всім учасникам рівні права для участі у закупівлі. Зокрема, пояснюють у Немирівському професійному ліцеї, «Учасник, у разі подання тендерної пропозиції на еквівалент із відповідними (або не гіршими) характеристиками (параметрами), повинен надати розширену інформацію про відповідність технічних показників та характеристик запропонованого товару технічним вимогам».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте